Susanne´s nyheter - vilken start!

Published: Sun, 06/14/15

Välkommen till
Soul and heart Journey School (SJ-School)
Vilken härlig vecka! Tack för fina kommentarer och glad tillrop, alltid roligt att höra om positiva reaktioner när ni har utforskat medlemssidorna i SJ-School.
Några svar på funderingar som kommit in under veckan:
Det finns tre olika medlemsnivåer:

"Nivå 10" som är helt gratis: här ingår nyhetsbreven och en del av medlemssidorna med PDF material att läsa, länkar att utforska och lite till.

"Nivå 20" kostar 259:- (engångssumma) i den nivån ingår det som finns i nivå 10 + e-böckerna, videos, samt webinaret Tre saker du behöver veta..

"Nivå 30" kostar 1259:- (engångssumma) i den ingår allt i 10 + 20 och dessutom det stora webinaret Finn din Livsuppgift, ett webinar som hjälper dig att nå din inre kunskap och lär dig arbeta med dig själv på ett djupare plan.

Betalningen sker med PayPal och du behöver inte ha ett konto där, det går bra att betala ändå. OBS! när du tryckt på "gå med NU" blir du kopplad till PayPal om du ska betala - tryck bara en gång och vänta sen - det tar lite tid att kopplas dit.

Är du osäker på vilken nivå du vill börja på?
Börja på nivå 10 - du kan alltid uppgradera ditt medlemskap senare om du vill.

Vad är ett webinar? Läs på sidan under punkt 1, det förklaras där :)
Vad händer just nu?
I mars kom det in en helt ny nivå av medvetande till Jorden, en nivå som vi aldrig tidigare har upplevt. Jag vet att det är många av er som är påverkade av detta och att ni har upplevt att våren har varit påfrestande på olika sätt. På samma gång har flera frekvenshöjningar skett och de känner vi också rent fysiskt i kroppen.

Många har varit väldigt trötta och utan energi, andra har haft mer fysiska problem än vanligt och ytterligare andra har gått in i kraftfulla processer i sin utveckling.

Andas Solsken och gör Kärleksmeditationen - detta hjälper dig att snabbt förankra nya frekvenser och därmed minska den fysiska påverkan i din kropp.

Den nya nivån av medvetande är till för att höja det kollektiva medvetandet. Det hjälper alla att se och uppleva sina inre gnistor lite mer. Att våga/vilja se livet lite ljusare.

Det går på rätt håll! Just nu går det fort framåt och jag är helt övertygad om att allt kommer att gå väldigt bra. Vi blir påverkade och det är inte alltid enkelt men

- det är värt det! Hela tiden!
Välkommen att besöka Soul and heart Journey School (SJ-School)

Vi hoppas att du hittar något du behöver läsa eller höra just nu, något som kan hjälpa just dig att få ett bättre liv!

SJ-School är en internationell skola för alternativ friskvård med vår grund i Sverige.

Vi har många olika utbildningar som lär människor att hjälpa sig själva. Vi har många verktyg att ge till människor och vi gör det med mycket kärlek och glädje.
Vänliga hälsningar
Susanne Jönsson
Soul and heart Journey School
www.sj-school.se