Susanne´s nyheter - Samma verklighet?

Published: Sun, 08/02/15

Välkommen till veckans nyhetsbrev.
Kan vi lita på nyheterna i media?
Vi har just kommit hem efter fyra veckor i Grekland. Vi har haft en härlig semester med sol och bad, god mat, massor med avkoppling och en del jobb.

Vi har alltså varit på plats när det har rapporterats om kris i Grekland. Vi har läst i svenska tidningar om att maten är slut i Grekland, medicinen är slut, det finns inga pengar, nöden är stor... Goda vänner berättade att de skulle få besök från England och de hade ringt och frågat vad de skulle ta med, behöver ni mediciner? Vad saknar ni? Svaret var: vi saknar ingenting.
Som deltidsboende i Grekland kommer vi i en djupare kontakt med Grekerna och samhället än vad man gör som turist. Bilden som har målats upp i media är helt annorlunda än den verklighet som vi vistades i. 

Jag tror att vi alla vet om att det inte går att lita på det som rapporterar i media men att skillnaden var SÅ stor - det var intressant att förstå...

Viktigt att läsa och lyssna på nyheterna med sunt förnuft och med en STOR "bullshit"detektor...
Det gäller inte minst med vad som rapporteras eller rättare sagt vad som INTE rapporteras när det gäller alla förändringar som sker på Jorden just nu - förändringar som påverkar oss alla! 
Nytt i skolan: medlemsforum!
Nu öppnar vi medlemsforumet i Soul and heart Journey School. Forumet är öppet enbart för medlemmar. Här kan ni starta diskussioner och ställa frågor till varandra och till mig, Varmt välkommen att komma igång!
Jorden förändras och vi påverkas av det!
Tillhör du dem som har saknat fb gruppen "Inför Skiftet"?
I skolans medlemsforum kommer jag att regelbundet informera om vad som händer och hur det påverkar oss. ​
Vi står inför en intensiv höst där vi kan vänta oss stora förändringar. Många känner av detta hela tiden och effekten på oss blir tydligare och tydligare. Spänningarna i Jorden är extrem. 
Just nu är mängden jordbävningar (över 2.,5 på richterskalan de senaste 7 dagarna) uppe i otroliga 497! Jag har följ dessa siffror under många år och har aldrig sett något liknande...
Har du fått mer värk? Eller gått upp i vikt i år? Mer än du tycker du förtjänar? Det beror med stor sannolikhet på frekvenshöjningarna, de skapar obalanser i vårt energisystem som påverkar matsmältningssystemet... 
Bli medlem i skolan idag - gratis! Ta del av informationen "I Skiftet" i vårt medlemsforum.
Läs mer HÄR
PS. Vi har en FB sida som du gärna får följa du hittar oss HÄR
Vänliga hälsningar
Susanne Jönsson
Soul and heart Journey School
www.sj-school.se
 Bli medlem GRATIS idag!