Susanne´s nyheter - Varför stressa?

Published: Sun, 08/30/15

Välkommen till veckans nyhetsbrev.​​
NYTT i vårt forum:
Möt Hellinde, ny bloggare i vårt forum, här kommer hon att dela med sig av sin klokhet och kunskap om holistisk hälsa, örter och näring - och mycket mer.
Är det lönt att stressa?
Stress! Stress! Stress!
Det var det absolut vanligaste svaret jag fick när jag frågade er om vad som får er att trilla ur ert hjärta - varför det är svårt att leva från hjärtat i vardagen.

Vi har alla gjort det - stressat tills vi inte mått bra, en del har då varit kloka och bromsat i tid och tagit en paus, andra har bara kört på tills det gått riktigt illa.

Själv tillhör jag den senare gruppen, kört på tills det gick illa.
I början av 2000-talet blev jag svårt utbränd. Dels jobbade jag alldeles för mycket men det var också min kropps sätt att tala om för mig att det var tid att göra det jag innerst inne visste att jag borde göra men inte vågade.

Jag arbetade som chef med många anställda och jobbade såklart väldigt mycket men min livsuppgift var (och är) att vara healer och lärare i människans inre växande. Jag visste det i mitt hjärta och jag visste att jag var redo men jag vågade inte.

När min kropp hjälpte mig att sätta stopp var det såklart smärtsamt inledningsvis men det var den mest kärleksfulla gåva min kropp kunde ge mig. Den var då jag vågade säga upp mig för att följa mitt hjärta.
Sedan dess har jag följt min livsuppgift och jag har världens bästa jobb idag, jag ångrar mig inte en sekund och jag är djupt tacksam för att min kropp visade vägen.

Jag har lärt mig mycket sedan dess och jag vet att allt går att förändra. Jag ska inte påstå att livet alltid blir enkelt bara för att du vet din livsuppgift och vem du egentligen är men livet får en riktning, en kompass som gör det enklare att välja rätt väg.
Vill du också veta din livsuppgift
och få reda på vem du egentligen är?
Bli medlem i skolan du med!
Det finns ett webinar som hjälper dig att finna svaret om din livsuppgift. Du får också veta vem du egentligen är och var du kommer ifrån - från början. Dessutom får du reda på din livsläxa, det är kanske inte lika kul men väl så viktigt att veta. Du får många fler verktyg att arbeta med för kunna leva det liv du önskar.
Webinaret heter

"Finn din Livsuppgift"
och ingår i medlemsnivå 30 som kostar 1259:- (då ingår allt som ingår i övriga medlemsnivåer med). Läs mer och beställ här

Vad är ett webinar? Utbildningen sker till stor del via videofilmer där du får instruktioner och guidning genom de olika övningarna. Det kan även finnas material, kursavsnitt och en del övningar att läsa i PDF-filer som du laddar ner till din dator. Du arbetar hemma i lugn och ro, när det passar dig
Fem Steg till Rikedom
Sommaren börjar gå mot sitt slut och det är tid att ta bort "Extra sommarläsning" från medlemssidorna i skolan. Jag vet att det är flera som önskat att få förlänga tillgången till boken så därför kommer den här.

Klicka på länken nedan och läs eller ladda ned din bok - Gratis!
Läs/ladda ned boken HÄR
Vänliga hälsningar
Susanne Jönsson
Soul and heart Journey School
www.sj-school.se
 Bli medlem GRATIS idag!