Susanne´s nyheter - livet är fint

Published: Sun, 09/06/15

Välkommen till veckans nyhetsbrev.
Kan det bli bättre?
Förra helgen innebar en helt ny upplevelse för mig. Tre av lärarna i vår skola höll kurser på olika platser och i olika ämnen.
En höll en kurs i Kanalisering för nybörjare, en annan höll en grundkurs i Helhetshealing och den tredje höll en kurs i Djurkommunikation.

För min egen del satt jag på kontoret hela helgen och jobbade med administrationen - det är bra det med men kanske inte lika roligt. 
Jag måste erkänna att jag njöt av att veta vilken aktivitet det var runt omkring, att sen få läsa hur nöjda både lärarna och eleverna var är en ren bonus.

Vi är många som arbetar för att sprida kunskap och lära ut det vi kan bäst, jag är väldigt stolt över att vara en del i detta arbete.
På tal om djurkommunikation
Helgen innan höll jag själv en kurs i djurkommunikation, det var en specialkurs enbart för Helhetsterapeuter. Det innebär alltid att vi kan hålla ett högre tempo och komma lite längre, framförallt när det gäller djurhealingen.
Dessa kurser är något av det roligaste som både jag och hundarna vet.... ​
Det finns många som inte tror att djur kan kommunicera och ännu fler som tror att OM de kommunicerar så handlar det bara om mat, lek, hälsa och bus..
 
Så är det med ibland men våra hundar som är lärare på djurkurserna, de är och förblir väldigt speciella varelser.
Här kommer ett kort utdrag från en lång kommunikation som min vackra Maxi hade med Johan Björkhem, en av eleverna på kursen:

"Allt är i förändring hela tiden, det man tror ska gälla för all framtid blir kanske inte riktigt så. Du förändras, jag förändras, allt förändras.
När vi släpper taget om det gamla så kan vi återfödas på nytt. Något nytt kommer istället. Varför har människor så svårt för det?
En anledning är det medvetna Jaget; det finns mycket mera i er än i oss djur.
Glöm inte det och det är därför vi är djur - så lätt ni har för att förmänskliga oss.
Vem har sagt att er syn är den rätta? Men man ska fortfarande behandla djuren bra och med respekt.
Det är det där  med respekten som det ofta faller på. Tänk på det!
Respekt för allt levande!"
Maxi är en fantastisk klok hund och hon har lärt många elever lite mer om livet än vad de hade förväntat sig...
Vänliga hälsningar
Susanne Jönsson
Soul and heart Journey School
www.sj-school.se
 Bli medlem GRATIS idag!