Susanne´s nyheter - fördelar

Published: Sun, 08/16/15

Välkommen till veckans nyhetsbrev.
Tid att förändra?
Påfrestningarna av de frekvenshöjningar som varit den senaste veckan är fortfarande stora. När vi får kämpa med olika saker är det lätt att trilla ur hjärtat och börja tvivla på att du har den kraft och kunskap som du faktiskt har.

I våras frågade jag er vad som får er att ”trilla ur” hjärtat och de flesta av era svar följde samma röda tråd; Stress, oro och kontrollbehov.

Jag vill påstå att det går att leva från hjärtat istället för att fastna i stressen, i oron och i behovet av att ha kontroll på allting. Under några veckor framåt kommer nyhetsbreven att handla om hur du kan göra istället.

Att ”leva från hjärtat” är för de flesta en diffus känsla, ett val, en tanke… och det är bra, det är ett enkelt sätt att välja att leva från hjärtat men det är inte speciellt konkret och inte helt effektivt.

Du kan leva från ditt hjärta – på riktigt!
I ditt hjärta finns det två rum som finns på riktigt, forskare vet detta och framförallt hjärtkirurger vet det. När du lär dig finna dessa rum med ditt sinne, kan du välja att medvetet leva därifrån.
När du har lärt dig tekniken för att komma till dina rum i ditt hjärta och du vet hur du ska göra, då räcker det med 5 minuter varje morgon
Läs mer HÄR
Vill du också lära dig?
Bli medlem i skolan du med!
Det finns ett webinar som lär dig hur du finner vägen till ditt hjärta och hur du stannar kvar där. Webinaret heter

"Tre saker du behöver veta innan du kan leva från ditt hjärta"
och ingår i medlemsnivå 20 som kostar 259:- (då ingår dessutom samtliga e-böcker och fler video).


Vad är ett webinar? Utbildningen sker till stor del via videofilmer där du får instruktioner och guidning genom de olika övningarna. Det kan även finnas material, kursavsnitt och en del övningar att läsa i PDF-filer som du laddar ner till din dator.
Titta på videon nedan.
Vänliga hälsningar
Susanne Jönsson
Soul and heart Journey School
www.sj-school.se
 Bli medlem GRATIS idag!