Dag 1 : Onze intentie neerzetten in het veld van Licht.

Published: Thu, 08/01/19

 
NATUURLIJK WELZIJN Voel je goed. Natuurlijk!
Onze intentie neerzetten op papier EN in het veld van Licht 
Hoi , wat heerlijk dat je meedoet met dit traject: "Jij als schepper van je leven"!!! 

We gaan er samen iets GEWELDIGS van maken. 

Zoals je weet kan jij tijdens dit traject een persoonlijke intentie uitwerken. 

We starten vandaag met het heel helder maken van jouw intentie.
Dit is namelijk de fundering van alles dat de 6 komende weken gaat volgen. 

Ik raad jou aan een leeg schrift erbij te nemen (noteer niet op losse bladen!) Zie het zo dat dit schrift de komende weken een beetje als jouw 'heilige creatietempel' zal fungeren. Draag er zorg voor. Als je een gouden pen hebt of iets anders dat in het goud schrijft is dat ook leuk om mee te werken op bepaalde momenten. 


Stap 1: kies je intentie

- Kies een zeer specifieke, duidelijk omlijnbare intentie. Een vage, te brede intentie zal jou ook vagere resulaten opleveren.
- Kies maar één intentie. Met meerdere intenties zal jouw energie versnipperd worden én overladen. Minder is 'méér' in dit geval.
- Plaats je handen dan over je hart en adem een paar keer diep in en uit. Voel nu vanuit je hart of jouw intentie een hartsgedragen intentie is. Dat is een intentie waarvan de realisatie jou grote vreugde zal brengen. Iets dat jou Waarlijk gelukkig zal maken. (dus niet iets dat je oplegt aan jezelf omdat het 'moet' op de één of andere manier!)
- Evalueer ook al even kort of jouw intentie de wereld rondom jou ten goede komt en op welke manier. (dit mogen kleine dingetjes zijn hoor maar ze zijn belangrijk om te beseffen)

De laatste twee punten zullen jouw grootste motivator zijn om jouw intentie daadwerkelijk te realiseren. Ze zorgen er óók voor dat je meer steun zal ervaren vanuit de hogere dimensies/ de lichtwereld/ het universum. Want: "Vreugde is de meest creatieve kracht in het universum" EN "Eén voor allen = Allen voor één" 💗💗💗


Stap 2: maak je intentie glashelder

- Schrijf nu in enkele woorden jouw intentie neer in jouw schrift. Gebruik hierbij de volgende zinsbouw: "Ik kies ervoor om... te manifesteren" ofwel "Het is mijn intentie om... te manifesteren".
Wanneer je de woorden "Ik wil... manifesteren" zou gebruiken, krijgt jouw energie niet echt richting. Het universum geeft jou immers steeds waar je op een energetische manier om vraagt en wanneer je iets 'wilt' zal het universum gewoonweg jouw gevoel van 'het te willen' vermeerderen. Je komt daar dus nergens mee (behalve in frustratie).
- Ik vraag jou nu om het gevoel (of de kwaliteiten) dat je wenst te bereiken via jouw intentie te identificeren. Wat bedoel ik daarmee? Stel dat je een nieuwe job wenst. Welke gevoel wens je te ervaren in deze job? Dit kan een gevoel van gemak zijn... van vrijheid.. van vreugde... creatieve stroom... van gewaardeerd worden (waarde) (overvloed)... van meetellen in de groep (belangrijk zijn)... enz. Dit zijn KWALITEITEN. Ze openbaren zich via jouw GEVOEL.
Schrijf alle kwaliteiten waar jij naar verlangt of waarvan jij hoopt dat de realisatie van jouw wens ze jou zal brengen neer in je schrift. Neem voldoende tijd om deze stap zo volledig mogelijk uit te werken. Ze is zéér belangrijk!!
- Gelukt? Gebruik deze kwaliteiten nu ook één voor één in zinnen die energetisch een zeer krachtige intentie helpen neerzetten. Zinnen zoals : "Ik kies ervoor om.... ; het is mijn intentie dat.... ; ik richt mijn energie op....; ik wijd mij voortaan volledig toe aan..."  
Bijv.: "Ik wijd mijzelf voortaan volledig toe aan het ervaren van overvloed die mij bereikt via het uitoefenen van mijn job" of "Ik richt mijn energie voortaan volledig op het ervaren van vreugde en gemak in het beoefenen van mijn job." Neem je gouden pen er maar bij nu en schrijf deze krachtzinnen neer in gouden inkt.
- Vul aan met alle manieren waarop het realiseren van jouw intentie ook jouw omgeving, jouw dierbaren, collega's... of zelfs de hele mensheid gaat dienen. Wees creatief in je denken. 
- En als kers op de taart beëindig je jouw tekst met de woorden: "En dit is makkelijk en mogelijk. Nu en altijd. Ik ben Goddelijke Liefde."

Wil je graag een ingesproken versie van deze opdracht beluisteren? Klik dan HIER  (Hiernaar luisteren is absoluut niet nodig als je de opdracht helemaal begrijpt zoals ik ze hierboven beschreven heb!) 

SUPER gedaan!! Herlees nu 3x hardop wat je geschreven hebt en observeer wat dit met jouw energie doet.

We gaan nu samen onze intentie verbinden met de Bron van alles dat IS en contact laten maken met het veld van Licht. Dit kan door onderstaande tekst te lezen OF door bijgevoegde meditatie te beluisteren. (Ik raad de meditatie aan! Je kan de tekst de komende dagen gebruiken wanneer je minder tijd zou hebben, als snelle heropfrissing van de energie)
​​​​​​​"Ik omhul mezelf, alle anderen die meedoen, en het project of de intentie waar ik de komende 6 weken mijn aandacht en focus op wens te richten met een sprankelend, doordringend en intens liefdevol wit Licht."

Stel je dit nu even visueel en gevoelsmatig voor. Stel je voor hoe dit veld van Licht jou en alle andere deelnemers omhult en hoe het contact maakt met jouw project.

Neem hier zeker 2 volledige minuten tijd voor. Geniet ervan!! Gun jezelf dit moment van contact. Het is belangrijk. Net zoals het fysieke opschrijven van jouw intentie is deze visualisatie een onderdeel van de energetische fundering van alles dat we hierna gaan doen. 

Zorg nu ook dat dit veld contact maakt met jouw hart (adem in, adem uit). En voel hoe de vreugde begint te stromen. De vreugde van het wéten dat je jouw wens mag realiseren. Dat dit zelfs de BEDOELING is van het Universum. Want jij en jouw wensen zijn belangrijk!

Voel ook de vreugde van het ondersteund worden door de groep. Je hoeft het niet alleen te doen. We zijn er voor elkaar!! Je WORDT GEDRAGEN door de anderen, net zoals je gedragen wordt door het veld van Licht dat we net hebben neergezet. We versterken elkaar.

Kijk of je contact kan maken met die vreugde in jezelf. En met een gevoel van dankbaarheid. Neem hier ook even bewust de tijd voor. Wat je hier nu insteekt krijg je later in véélvuldigheid terug. 

Verwelkom dan ook jouw intentie/creatieproject voor de komende weken in jouw hart. Doe er verder nog niks mee. Verwelkom het gewoon en zie hoe het opgenomen is in het veld van Licht.

Laat jouw intentie dan los.​​​​​​​
Voilà, dit was onze eerste stap.

Je bent welkom om de energie ervan tussen nu en de volgende mail die je ontvangt nog 2x neer te zetten (via de meditaties). "Drie" is het heilige getal van creatie. "Drie" gaat jou veel zegeningen brengen.​​​​​​​
​​​​​​​
Kleine extra voor de liefhebbers : nieuwe maan ritueel 🌙
Het is vandaag nieuwe maan. Dat is DE ideale tijd om gedachtenzaadjes en intenties te 'zaaien en planten'. 

Moest je van rituelen houden kan je iets leuks bedenken om jouw intentie te vieren. Je zou een kaarsje of wat wierook kunnen branden terwijl je je gouden intentie harop uitspreekt. Je kan jezelf daarbij verwennen met wat essentiële olie of een kopje thee. Je kan je edelstenen erbij nemen en een soort altaartje maken met een bloem en een paar voorwerpen die een bijzondere betekenis hebben voor je en je intentie in het midden leggen... Voel je absoluut niet verplicht hiertoe. Sommige mensen resoneren hier sterk mee. Anderen absoluut niet. Voel je vrij. Wees jezelf!

Korte info ivm het dagelijkse energiewerk dat ik doe voor jou
Het tijdstip dat ik mij op jullie en jullie project afstem zal van dag tot dag variëren. Je hoeft voor dit onderdeel van het traject helemaal niets te doen. Het màg wel. Je zou kunnen vragen aan je Hogere Zelf om de energie voelbaar te maken op de momenten dat jij kiest, en dat je bijv. rustig in de zetel zit of terwijl je aan je opdracht voor die dag aan het werken bent.

Nogmaals: dit is NIET nodig. De energie komt sowieso aan! GENIET van jouw 'ME-time' moment en het creëren van JOUW wens 💝

   Liefs,
     Veerle

www.natuurlijkwelzijn.be

tel: 0495/14.93.34