💚, je voedings-Affirmatie van de Maand maart 2023 staat klaar

Published: Sun, 04/02/23

Hoe je de vibratie van je voeding verhoogt + Cadeatje + Gekke uitdaging (durf jij het aan???)
 


Zet afbeeldingen aan: Gedachten zijn krachten - Aedith Hagenaar

Lieve ,

Hier is jouw affirmatie van de maand april 2023:Mijn lichaam is het waard gezond gevoed te worden.  
Ik zegen mijn voedsel en mijn voedsel zegent mij. 

 

Korte uitleg: De relatie die je hebt met je voeding, bepaalt welke impact die voeding op je lichaam heeft. Daarnaast heeft de energetische trilling (de vibratie) van voeding een impact op je lichaam. 

En die twee zijn met elkaar verbonden... want door zelf de vibratie van je voeding te verhogen, krijg je ook een andere relatie met je voeding. 

Hoe je dat doet, leg ik in dit (Nederlandse) filmpje uit: 


Hoe je de vibratie van je voeding verhoogt


In het filmpje leg ik 3 manieren uit om de vibratie van je voeding te verhogen, waarvan de laatste wel héél makkelijk is :-)

Daarnaast heb ik een gekke uitdaging voor je (durf jij het aan???) en aan het eind van het filmpje een cadeatje

Bekijk het filmpje hier: https://www.palaysia.com/the-empress-kitchen/
 

, de meeste bewuste mensen weten wel dat als hun voeding een hogere energetische trilling heeft, dit positief is. Het werkt door op je lichaam en je gezondheid, en op je stemming en je gevoelens. En, het is een makkelijke manier om je eigen vibratie te verhogen!

Ik ben al jarenlang aan het onderzoeken welke impact voeding op mijn eigen vibratie heeft. Ik vermijd bewust bepaalde voedingsmiddelen puur omdat die mijn vibratie, mijn energetische trilling, naar beneden halen. Ik ontdekte 3 manieren om de vibratie van de voeding die ik wel eet, te verhogen, en dat heeft echt een positieve impact op mijn eigen vibratie, en op die van mijn gezinsleden :-)

Ga jij het ook uitproberen? Onthoud: gedachten zijn krachten.


Edith Hagenaar
Heb een heerlijke, heelrijke maand, 
 

Aedith Hagenaar 
https://www.sunshineforthesoul.com

***** reach for the stars * surrender to the flow of life * love to the fullest ***** P.S. Nieuw:
Flower of Life biologische voedingswraps. Profiteer van de introductie-aanbieding – bestel vandaag en je hebt ze voor Pasen in huis! https://www.palaysia.com/the-empress-kitchen/https://www.sunshineforthesoul.com/stenenvertellen/stenen-vertellen-over-geld-gelukOntdek je Zielsmissie

https://www.sunshineforthesoul.com/boek/zielsmissie
P.P.S. Stuur deze e-mail gerust door aan anderen als je denkt dat ze het waarderen, maar wel in zijn geheel met alle links en mijn naam! Abonneer op de Affirmatie van de Maand kan via https://www.palaysia.com/affirmatie/
 


P.P.P.S. Waardeer je mijn werk?  Misschien vind je het leuk om dan eens rond te kijken tussen de boeken en cd's die ik gemaakt heb: https://www.sunshineforthesoul.com/edith-hagenaar
of bekijk de interviews met mij op https://www.palaysia.com/edithhagenaar/
of snuffel eens door de vele inspirerende boeken, cd's, dvd's, cadeautjes, kaartsets en stenen op https://www.sunshineforthesoul.com 


Reacties? Vragen? Mail me gerust, ik lees alles, maar ben niet altijd in staat (direct) te antwoorden door de hoeveelheid mails!

Copyright alle teksten: © Edith Hagenaar
 
 
 
In mijn hoofd is alleen nog plaats voor positieve, levenskracht versterkende gedachten. Ik maak nu de stap om mijn leven te veranderen door mijn gedachten te veranderen.


Jan Benninghstraat 11
Amstelveen Noord-Holland 1181SB
NETHERLANDS


Unsubscribe   |   Change Subscriber Options