😀, je confrontatie-Affirmatie van de Maand maart 2023 staat klaar

Published: Sun, 03/05/23

De dader in jou (en hoe je ego wil voorkomen dat je ziet hoeveel schade het aanricht) + oefening die je vibratie verhoogt + de 3 essentiële stappen voor healing
 


Zet afbeeldingen aan: Gedachten zijn krachten - Aedith Hagenaar

Lieve ,

Hier is jouw affirmatie van de maand maart 2023:Ik zegen mijn daden, ik zegen mijn verleden,
ik zegen iedereen die door mij heeft geleden.  
Ik zie bewust mijn schaduw onder ogen,
want door het te zegenen kan ik mijn vibratie verhogen. 

 

Korte uitleg: Hoe je denkt over je verleden, bepaalt je ervaringen in het heden. En we kennen dat denk ik allemaal wel waar het anderen betreft – we weten dat we de ander mogen leren vergeven, en zelfs dankbaar zijn voor de parel die verborgen lag in de moeilijke les die de ander ons gaf.

Maar ook wijzelf zijn daders. Ook wij hebben dingen gedaan waar we niet trots op zijn of ons voor schamen, en fouten gemaakt waardoor anderen in meer of mindere maten geleden hebben. En dat vegen we het liefst onder het tapijt, waar we het nooit meer hoeven te zien.

Maar ken je dat ook, dat het af en toe naar boven komt? En voel jij dan ook dat ongemakkelijke gevoel, dat je het liefst meteen weer wegstopt?

Deze week was ik bezig met het onder ogen komen van mijn eigen schaduwzijde, en onderdeel daarvan was er openlijk voor uitkomen
(dat heb ik onder andere gedaan in het filmpje over de schaduwzijde van je Zielsmissie, dat ik deze week stuurde, en voor het geval je het nog niet hebt gezien: https://www.sunshineforthesoul.com/de-donkere-kant-van-je-zielsmissie). Zo zijn er dingen waar ik me voor schaam, dingen die ik graag anders had gedaan, en dingen die anderen pijn hebben gedaan – ook al was ik me daar niet van bewust en was dat het laatste wat ik wilde. 

Eigenlijk is het zo dat hoe verder je op het pad van spirituele groei bent, hoe moeilijker het wordt om terug te kijken op je leven.

Want je ziet zoveel dingen die je beter had kunnen doen, waar je liefhebbender had kunnen zijn, waar je vanuit een hoger bewustzijn had kunnen reageren, in plaats van vanuit je ego dat zich aangevallen voelde...

Het is pijnlijk om daar op terug te kijken, ook omdat je de pijn van de ander nu voelt. 

(Dit gebeurt er overigens sowieso wanneer je overgaat naar het non-fysieke, maar je kunt het dus zelf al tijdens je leven doen.) 

Maar het niet onder ogen komen, is die pijn bij de ander laten en je handen wassen in onschuld. Om werkelijk verder te komen, om je vibratie blijvend te verhogen, dien je niet alleen te kijken naar wat je deed of juist verzuimde, maar het te zegenen. Vergeef jezelf, want:


Als je het beter had gekund, had je dat gedaan.

Je was waar je was, en nu je verder bent, kun je met compassie en vergeving terugkijken op de jij die worstelde en nog (veel meer) in de greep van je ego was. 

Maar je ego geeft niet op, en trekt nog steeds aan je. Daarom wil het je niet laten zien wat voor schade het allemaal heeft aangericht!Oefening
neem vandaag de tijd om iets uit je verleden, waar je niet trots op bent, uit te nodigen om naar boven te komen. Misschien weet je nu al wat het is, misschien moet je eerst de uitnodiging uitspreken en stil zitten, voordat het naar boven komt. 

Zit met de ongemakkelijke gevoelens en de pijn, totdat ze vanzelf verdwijnen. Je zult merken dat het vaak maar een paar seconden duurt! (En de moeite die het kost om het onder het tapijt te houden, is veel eigenlijk veel groter).   

Zegen vervolgens de jongere jij, zegen je daden, zegen je schaduw – en zegen degenen die pijn hebben geleden door jou. 

 
Zuiver je vibratie

Een snelle techniek om je vibratie te zuiveren zie je in dit filmpje: https://www.palaysia.com/kylegray/

, let op, je denkt misschien dat je klaar bent na 1 sessie. Maar in werkelijkheid, zodra je de uitnodiging naar je onderbewustzijn uitstuurt, komen er de komende dagen meer voorbeelden naar boven. Laat ze omhoog komen en onderga het ongemakkelijke gevoel en de pijn. Zoals gezegd, het hoeft niet veel tijd te kosten en vaak kun je gewoon even stoppen wat je aan het doen was, de gevoelens er laten zijn, de zegeningen doen, en binnen 30 seconden weer verder gaan. 


Onthoud: gedachten zijn krachten – en een zegening heeft de kracht het leven van een ander te transformeren.


Edith Hagenaar
Heb een heerlijke, heelrijke maand, 
 

Aedith Hagenaar 
https://www.sunshineforthesoul.com

***** reach for the stars * surrender to the flow of life * love to the fullest ***** 


P.S. Wil je langdurig werken aan het verhogen van je vibratie, dan is dit boek misschien iets voor jou:
Hogere Vibratie?


P.P.S. Heb je vandaag wat meer tijd, kijk dan eens naar de opname van dit webinar, waarin Heidi de Gols mij interviewt over:
  • De 3 essentiële stappen naar healing
  • Een gezond lichaam manifesteren
  • De tabel van correspondenties
  • De migraine affirmatie
  • Waarom vrouwen PMS hebben
  • Hoe de Bron kijkt naar pijnstillers, medicijnen en cavvins

de 3 essentiële stappen in healing
Bekijk het webinar hier: https://www.youtube.com/watch?v=MboZlEGsDVE

Let op, het webinar is in het Engels, zet zelf de ondertiteling aan
 

P.P.P.S. Vanaf eind maart ben ik weer beschikbaar voor interviews, lezingen, webinars, of workshops. Neem gerust contact met me op voor je event of podcast. 

Ben je hongerig naar iets wat jouw persoonlijke ontwikkeling versnelt?
Zoek op onderwerp:


https://www.sunshineforthesoul.com/stenenvertellen/stenen-vertellen-over-geld-gelukOntdek je Zielsmissie

https://www.sunshineforthesoul.com/boek/zielsmissie
P.P.S. Stuur deze e-mail gerust door aan anderen als je denkt dat ze het waarderen, maar wel in zijn geheel met alle links en mijn naam! Abonneer op de Affirmatie van de Maand kan via https://www.palaysia.com/affirmatie/
 


P.P.P.S. Waardeer je mijn werk?  Misschien vind je het leuk om dan eens rond te kijken tussen de boeken en cd's die ik gemaakt heb: https://www.sunshineforthesoul.com/edith-hagenaar
of bekijk de interviews met mij op https://www.palaysia.com/edithhagenaar/
of snuffel eens door de vele inspirerende boeken, cd's, dvd's, cadeautjes, kaartsets en stenen op https://www.sunshineforthesoul.com 


Reacties? Vragen? Mail me gerust, ik lees alles, maar ben niet altijd in staat (direct) te antwoorden door de hoeveelheid mails!

Copyright alle teksten: © Edith Hagenaar
 
 
 
In mijn hoofd is alleen nog plaats voor positieve, levenskracht versterkende gedachten. Ik maak nu de stap om mijn leven te veranderen door mijn gedachten te veranderen.


Jan Benninghstraat 11
Amstelveen Noord-Holland 1181SB
NETHERLANDS


Unsubscribe   |   Change Subscriber Options