waarom affirmaties niet altijd genezen

Published: Thu, 03/09/23

+ Bijna niemand weet dat dit kan gebeuren, als ouders van jonge kinderen overlijden
+ Affirmaties die troosten en healen, wanneer een dierbare overlijdt
+ 3 manieren om anderen te helpen, die een dierbare zijn verloren
+ Koting op 3 boeken


Lieve ,

Twee weken geleden stuurde ik je twee filmpjes met affirmaties voor healing... maar...   

De meeste leraren van de Wet van Aantrekking vertellen ons dat we alles kunnen zijn, doen of hebben wat we willen – zelfs een gezond lichaam en zelfs leven, als we aan een terminale ziekte lijden. Maar betekent dat dat mensen die sterven, niet positief genoeg waren, of niet genoeg vertrouwen hadden?

In onderstaand filmpje (3:40 minuten) vertel ik waarom zelfs de meest positieve mensen en de krachtigste manifesteerders soms niet genezen en overgaan naar het niet-fysieke rijk.

Bovendien deel ik een weinig bekend, verrassend feit over spirituele meesters, dat van toepassing kan zijn wanneer ouders van (jonge) kinderen overlijden – en zeer bevrijdend en troostend is:Zet afbeeldingen aan: waarom affirmaties niet altijd genezen

Bekijk de video hier: https://youtu.be/71ibHAzT76I 

Zet eventueel zelf de ondertiteling aan door op CC te klikken en via het tandwieltje Dutch (Nederlands) te selecteren. Geef de video een 'like' als je er wat aan hebt, dankje!

In de video behandel ik onder andere:
Affirmaties die troosten en healen, wanneer een dierbare overlijdt
Ik maakte bovendien 2 Youtube video's met affirmaties, die helpen bij het doorstaan van de pijn, het verwerken van het verdriet, en het accepteren van het verlies, wanneer iemand van wie je houdt is overleden:
Je kunt de video's ook gewoon overdag afspelen – tijdens huishoudelijke klussen, tijdens je meditatie, als je aan het wandelen/fietsen/autorijden bent, enzovoort. Het voordeel van het zwarte scherm is dat je batterij dan veel langer meegaat. 


Helende en troostende affirmaties bij verlies

Affirmaties (in het Nederlands) bij rouw en verlies: https://youtu.be/aSWJwblZVJU

Laat me alsjeblieft in de comments onder de video weten, of je hier wat aan hebt, en wat er eventueel beter kan. En geef de video een 'like' als je er wat aan hebt, dankje!

Ik maakte ook onderstaande affirmaties bij rouw in het Engels (ze zijn niet dezelfde als bovenstaande). Ook als Engels niet je moedertaal is, zijn deze affirmaties zinvol: 

Affirmaties voor rouw en verdriet

Affirmaties (in het Engels) voor het accepteren van verlies en weten wat je plek is: https://youtu.be/bAe55UtyIf8

Laat me alsjeblieft in de comments onder de video weten, of je hier wat aan hebt, en wat er eventueel beter kan. En geef de video een 'like' als je er wat aan hebt, dankje!3 manieren om anderen te helpen, die een dierbare zijn verloren
  1. Soms is het zo moeilijk om de juiste woorden te vinden, wanneer je een vriend(in) wil troosten die iemand heeft verloren... Het vergt bovendien een groot invoelend vermogen om in te schatten of iemand juist een schouder nodig heeft om uit te huilen, of juist uit de misère getrokken moet worden. Maar wat altijd helend werkt, is blije of grappige herinneringen ophalen. Dat vult de ander met dankbaarheid, lichtheid en warmte, én bevordert de verbinding met de overledene. Dus bijvoorbeeld, als de partner van je vriendin is overleden: "Weet je nog op jullie huwelijksdag, dat hij..." Of, als je de overledene niet zo goed kent: "Vertel eens iets grappigs over... (vul naam in)"
     
  2. Wat je ook kunt doen is de affirmaties uit bovenstaande video's in steunende zinnen omzetten. Bijvoorbeeld door te affirmeren: "Hij waakt nu over jullie, en je kunt je altijd met hem verbinden, simpelweg door in jou de liefde voor hem te vinden." 
     
  3. Soms zijn mensen zo intens verdrietig, dat ze een deel van hun ziel mee laten gaan met de overledene. Ze maken als het ware een deel van zichzelf dood. Het is enorm belangrijk voor degenen die achterblijven na een ingrijpend verlies, om op aarde te blijven en het volle leven te leven (dit zie je ook terug in de Engelstalige affirmatie). Het is goed om aan hen te affirmeren: "Jouw plek is hier, op de aarde, in het volle leven". Je kunt ze ook een Soul Retrieval sessie aanraden (bijvoorbeeld van mijn vriendin Sandra: https://www.sandrahealing.nl/), of het boek over Soul Retrieval van Sandra Ingerman: https://www.palaysia.com/soulretrieval/

En een laatste manier is natuurlijk door ze bovenstaande affirmaties door te sturen.

Heb een heerlijke, heelrijke, troostrijke avond. Liefs,

Ædith Hagenaar
https://www.sunshineforthesoul.com


P.S. 
Onze titels over rouw en verlies, nu t/m 15 maart met korting verkrijgbaar: 
Verbinding boek Stenen vertellen over sterven, rouw en verdriet Ik ben er gewoon nog boek Soul Retrieval boek

P.P.S. 

Dit is alles wat we hebben


Louise Hay – Je kunt je leven helen 
 
In mijn hoofd is alleen nog plaats voor positieve, levenskracht versterkende gedachten. Ik maak nu de stap om mijn leven te veranderen door mijn gedachten te veranderen.


Jan Benninghstraat 11
Amstelveen Noord-Holland 1181SB
NETHERLANDS


Unsubscribe   |   Change Subscriber Options