je 3️⃣ + 1️⃣ Affirmaties van de Maand juli 2023 staat klaar

Published: Sun, 07/09/23

Nog 2 dagen voor Wayne Dyer aanbieding + Top 3 manieren om je ego los te masseren + bonusaffirmatie    
 


Zet afbeeldingen aan: Gedachten zijn krachten - Aedith Hagenaar

Lieve ,

Hier is jouw affirmatie van de maand juli 2023:
Ik leer steeds beter om mijn ware zelf te verwezenlijken.


Het voelt heerlijk om te leven van-in de Bron. Het is mijn intentie om de illusie van materie te overstijgen.


 

ZelfrealisatieKorte uitleg: de affirmaties voor deze maand zijn geïnspireerd door het nieuwe boek en de bijbehorende masterclass van Wayne Dyer – één van de 3 belangrijkste leraren van onze moderne tijd. (Zie https://www.palaysia.com/waynedyer/ )

Let op!
Als Wayne Dyer het heeft over het overstijgen van de illusie van materie, bedoelt hij wel degelijk dat je op aarde, ín de materie blijft leven. Dat doe je door aan de ene kant je gehechtheid aan welke materie dan ook (zelfs je lichaam) los te laten, en aan de andere kant door volledig van-in de Bron te leven – terwijl je op aarde bent.   

Je ego en affirmaties
Soms blokkeert je ego een affirmatie omdat het bang is. Het bombardeert dan allemaal tegenwerpingen op je af, net zo lang totdat je het affirmeren opgeeft. Maar gelukkig zijn er een paar manieren om je ego los te masseren! 

Je gebruikt ze om je aandacht tóch te kunnen richten op wat je wilt bereiken, terwijl je ego zich gewoon koest houdt. Die ruikt namelijk geen onraad en zal, alsof het op een massage-tafel ligt, zich lekker ontspannen. Zo kun jij ongemerkt en ongestoord je vibratie verhogen, totdat je klaar bent voor de volgende stap.

Top 3 manieren om je ego los te masseren
Dit doe je door in plaats van met een directe affirmatie te werken (zoals 'Ik leef van-in de Bron'), met een indirecte affirmatie te werken. De top 3 indirecte affirmaties zijn:
  1. Ik leer steeds beter om... / Ik word steeds beter in... 
  2. Het voelt heerlijk om...
  3. Het is mijn intentie om...
Als je die eenmaal onder de knie hebt, is de volgende stap werken met de directe affirmaties. In dit geval:

Ik verwezenlijk mijn ware zelf.


Ik leef van-in de Bron. Ik overstijg de materie.  
Wie er naast je lopen Laatste 2 dagen!
Tijdens de introductie van het nieuwe boek van Wayne Dyer krijg je onder andere deze koelkastmagneet cadeau. Het is een affirmatie gebaseerd op een uitspraak die Wayne vaak deed (en komt uit een Cursus in Wonderen).
Bestel nu via https://www.palaysia.com/waynedyer/
, ik vind bovenstaande affirmatie zo'n troostrijke gedachte, maar ik merkte dat ik 'm echt moest affirmeren om me ook steeds, in het dagelijkse leven, bewust te zijn van degenen die naast me lopen (zoals mijn voorouders, mijn gidsen, mijn overleden vrienden, enzovoort). Daarom maakte ik die koelkastmagneet, zodat jij het ook als 'reminder' kunt gebruiken. 

Als bonus heb ik deze affirmatie voor je in het Nederlands vertaald: 


Bonusaffirmatie

Ik voel wie er naast me lopen op mijn pad,
wie me beschermen en me gidsen naar mijn schat.
 
   

Onthoud: gedachten zijn krachten.

Edith Hagenaar
Heb een heerlijke, heelrijke maand, 
 

Aedith Hagenaar 
https://www.sunshineforthesoul.com

***** reach for the stars * surrender to the flow of life * love to the fullest ***** 

Inspiration - Wayne Dyer

P.S. Cadeau bij aankoop van het boek: online masterclass met Wayne!
Deze workshop van 150 minuten kost normaal € 19,99. Bestel nu het boek Zelfrealisatie van Wayne Dyer en krijg de workshop cadeau:
https://www.palaysia.com/waynedyer/

Let op, de introductie-aanbieding loopt t/m 11 juli!"Ik raad dit boek aan aan iedereen die verder wil gaan dan de beperkingen die ons worden opgelegd door de wereld waarin we leven. Dr. Dyer is zo goed in het motiveren om diep in jezelf te kijken om de waarheid te vinden over wie je bent en waarom je hier bent. Zijn boeken zijn enorm inspirerend." –Sandy Pruitt

"Dit boek is als het aantrekken van een comfortabele trui op een koude dag. Het materiaal verveelt nooit en is vibratie-verhogend om te lezen en op te mediteren. "Alles is één" en we zijn allemaal manifestaties van de Bron of welke andere naam dan ook wordt gebruikt voor informatie over bewustzijn en energie van liefde. Aarzel niet om Wayne aan te roepen in je meditatie. Ik weet zeker dat hij er voor je zal zijn." –James Bell


Bekijk ook dit filmpje van Wayne:

Inspiratie ontvangen van de Bron - Wayne Dyer


https://www.palaysia.com/waynedyer/Nieuw:
Flower of Life biologische voedings-bewaar-doekjes https://www.palaysia.com/the-empress-kitchen/


"Ik ben zeer te spreken over de organic food wraps. Ideaal om een aangebroken ananas mee in te pakken of om een porseleinen bakje af te dekken.
Het eten blijft langer vers, lijkt wel!
Ik ben er blij mee en geef ze ook graag cadeau." 
–Wendy
(En inderdaad, het eten blijft langer vers dankzij de anti-bacteriologische werking van de bijenwas!)


Ben je hongerig naar iets wat jouw persoonlijke ontwikkeling versnelt?
Zoek op onderwerp:

 

Ontdek je Zielsmissie

https://www.sunshineforthesoul.com/boek/zielsmissie
P.P.S. Stuur deze e-mail gerust door aan anderen als je denkt dat ze het waarderen, maar wel in zijn geheel met alle links en mijn naam! Abonneer op de Affirmatie van de Maand kan via https://www.palaysia.com/affirmatie/
 


P.P.P.S. Waardeer je mijn werk?  Misschien vind je het leuk om dan eens rond te kijken tussen de boeken en cd's die ik gemaakt heb: https://www.sunshineforthesoul.com/edith-hagenaar
of bekijk de interviews met mij op https://www.palaysia.com/edithhagenaar/
of snuffel eens door de vele inspirerende boeken, cd's, dvd's, cadeautjes, kaartsets en stenen op https://www.sunshineforthesoul.com 


Reacties? Vragen? Mail me gerust, ik lees alles, maar ben niet altijd in staat (direct) te antwoorden door de hoeveelheid mails!

Copyright alle teksten: © Edith Hagenaar
 
 
 
In mijn hoofd is alleen nog plaats voor positieve, levenskracht versterkende gedachten. Ik maak nu de stap om mijn leven te veranderen door mijn gedachten te veranderen.


Jan Benninghstraat 11
Amstelveen Noord-Holland 1181SB
NETHERLANDS


Unsubscribe   |   Change Subscriber Options