je Freysblot-Affirmaties van de Maand augustus 2023 staan klaar

Published: Tue, 08/01/23

Laatste dag voet-aanbieding +  Het verschil tussen opgeven en overgeven + affirmatie-cadeautje + Hoe de Wilde Godin Artemis ons helpt   
 


Zet afbeeldingen aan: Gedachten zijn krachten - Aedith Hagenaar

Lieve ,

Hier is jouw affirmatie van de maand augustus 2023:
Langs mijn pad is steeds hulp beschikbaar, 
tussentijdse oogsten liggen voor mij klaar.Ik vervolg mijn pad, wat het leven me ook biedt,
ik hou vol, want mijn grote oogst ligt in het verschiet.
 Korte uitleg: de eerste week van augustus vieren we Lughnasadh (ook wel Freysblot of Lammas genoemd), de maand waarin de aarde haar overvloed met ons deelt. De affirmaties voor deze maand zijn geïnspireerd op het kruid Artemisia (ook wel Bijvoet genoemd) dat deze week geplukt kan worden. 
Goddess Feet nourishing feet oil bijvoet
Opgeven
Op meerdere momenten in mijn leven heb ik op een punt van opgeven gestaan – zelfs één keer letterlijk het leven opgeven. Had ik toen maar het kruid Artemisia gekend... zij helpt ons 'het barre land te ontginnen' en vol te houden waar bijna alle hoop verloren is.

Zij vertelt ons: ja, er zijn daadwerkelijk vruchten die je kunt plukken, óók voor jou, als je volhoudt, als je stap voor stap zet op je pad, als je niet opgeeft. Zij helpt ons om te volharden tegen beter weten in, en belooft ons een prachtige oogst, ook al kunnen we niet voorspellen wanneer. Ook al zien we die zelf niet. Ook al duurt het langer dan bij andere mensen...   

Overgeven
Artemisia, het kruid van de Wilde Godin Artemis, laat ons ook zien dat opgeven niet hetzelfde is als overgeven – hoewel het soms een dunne scheidslijn is. Opgeven is het uit je hoofd zetten en een ander pad kiezen. Overgeven is het in je hart houden en stap voor stap op je pad zetten. En weten dat dat pad wild kronkelt, maar dat er langs het pad overal hulp voor je beschikbaar is.  

Wanneer we ons met Artemisia verbinden, helpt ze ons te volharden op ons pad, hoe moeilijk het soms ook is, en te zien dat voor ons óók een oogst in het verschiet ligt. Artemisia en je voeten
Het kruid Artemisia is een belangrijk bestanddeel in onze nieuwe voetenolie. Artemisia helpt je op je pad: letterlijk, door je voeten te verzorgen, en figuurlijk, door je te helpen vol te houden. 

Goddess Feet nourishing feet oil


Vandaag laatste dag!
Vandaag is de laatste dag van de introductie-aanbieding. Profiteer nu via 
https://www.palaysia.com/goddessfeet/index.html

En ja, hierboven is echt mijn voet, na een paar weken Goddess Feet olie – op de website zie je hoe mijn voet er een aantal maanden geleden nog uitzag!

 
, we vieren Lughnasadh nog de hele week – het is een feest waarin we onze dankbaarheid tonen voor de zegeningen en overvloed van moeder Aarde.

Wees je daarom deze week extra bewust van waar je dankbaar voor bent: van de kleine dingetjes zoals die zalige kers, tot de grote dingen zoals je huis, partner of baan.

En is er nog iets dat je wenst, wees dan dankbaar voor het feit dat het onderweg is... houd vol, want je oogst ligt in het verschiet.  Onthoud: gedachten zijn krachten.

Edith Hagenaar
Heb een heerlijke, heelrijke maand, 
 

Aedith Hagenaar 
https://www.sunshineforthesoul.com

***** reach for the stars * surrender to the flow of life * love to the fullest ***** 


Artemisia Lughnasadh Meditatie

P.S. Cadeau bij aankoop van de olie: Artemisia Lughnasadh Meditatie
Bestel meteen en krijg de meditatie vanavond in je mailbox:
https://www.palaysia.com/goddessfeet/index.html

Let op, de introductie-aanbieding loopt t/m vandaag!

Lucide dromen Artemisia Goddess Feet
én gatis e-book: Lucide Dromen met Artemisia
 
Cadeau
Omdat ik weet hoe moeilijk het soms is om vol te houden op je levenspad, vooral als iedereen om je heen wél gelukkig/succesvol/rijk lijkt, nam ik de affirmaties van deze maand op.

Dit audio bestand kun je voor noppes downloaden en in je muziekbibliotheek zetten. Luister er regelmatig naar!

Haal ze hier voor noppes op:

https://www.palaysia.com/goddessfeet/index.html
(ongeveer midden op de pagina)


* Ken je iemand voor wie deze affirmaties goed zouden zijn? Stuur de link door als ze er voor open staan. 

 


De rijkdom van de aarde bewaar je het beste zo:
Flower of Life biologische voedings-bewaar-doekjes https://www.palaysia.com/the-empress-kitchen/


"Ik ben zeer te spreken over de organic food wraps. Ideaal om een aangebroken ananas mee in te pakken of om een porseleinen bakje af te dekken.
Het eten blijft langer vers, lijkt wel!
Ik ben er blij mee en geef ze ook graag cadeau." 
–Wendy
(En inderdaad, het eten blijft langer vers dankzij de anti-bacteriologische werking van de bijenwas!)


Ben je hongerig naar iets wat jouw persoonlijke ontwikkeling versnelt?
Zoek op onderwerp:

 

Ontdek je Zielsmissie

https://www.sunshineforthesoul.com/boek/zielsmissie
P.P.S. Stuur deze e-mail gerust door aan anderen als je denkt dat ze het waarderen, maar wel in zijn geheel met alle links en mijn naam! Abonneer op de Affirmatie van de Maand kan via https://www.palaysia.com/affirmatie/
 


P.P.P.S. Waardeer je mijn werk?  Misschien vind je het leuk om dan eens rond te kijken tussen de boeken en cd's die ik gemaakt heb: https://www.sunshineforthesoul.com/edith-hagenaar
of bekijk de interviews met mij op https://www.palaysia.com/edithhagenaar/
of snuffel eens door de vele inspirerende boeken, cd's, dvd's, cadeautjes, kaartsets en stenen op https://www.sunshineforthesoul.com 


Reacties? Vragen? Mail me gerust, ik lees alles, maar ben niet altijd in staat (direct) te antwoorden door de hoeveelheid mails!

Copyright alle teksten: © Edith Hagenaar
 
 
 
In mijn hoofd is alleen nog plaats voor positieve, levenskracht versterkende gedachten. Ik maak nu de stap om mijn leven te veranderen door mijn gedachten te veranderen.


Jan Benninghstraat 11
Amstelveen Noord-Holland 1181SB
NETHERLANDS


Unsubscribe   |   Change Subscriber Options