je leun-Affirmaties van de Maand september 2023 staan klaar

Published: Sun, 09/03/23

Cadeau voor je koelkast: Affirmation Maker + De gevaarlijke koppeling + Nieuw: affirmatieschrift Wealth of Source


Zet afbeeldingen aan: Gedachten zijn krachten - Aedith Hagenaar

Lieve ,

Hier is jouw affirmatie van de maand september 2023:Ik sta mezelf toe om op anderen te leunen.


Ik ben ook waardevol als anderen mij steunen. Korte uitleg: Recent zag ik de documentaire over Ram Dass op Netflix. Het grootste gedeelte van zijn leven ging over dienstbaarheid en het helpen van anderen – een van de titels van zijn boeken was How can I help? (Hoe kan ik helpen?). In 1985, midden in de tijd van de yuppies, Wall Street en groot geld, was dit een vernieuwende boodschap.

Veel mensen weten inmiddels dat financiële rijkdom niet naar vervulling leidt, en een leven waarin je vanuit je unieke gaven en talenten dienstbaar bent, waarin je je Zielsmissie leeft, wel.
(Wil je meer weten over je Zielsmissie, kijk dan eens hier.)

Maar... kan het zijn dat de spirituele gemeenschap daar soms wat in doorgeschoten is?

In 1997 kreeg Ram Dass een herseninfarct, en in 2004 een tweede. Hij kon daarna niet meer zelfstandig leven en moest overal bij geholpen worden. In de documentaire zegt hij, half grappend: 'Ik schreef een boek met de titel Hoe kan ik helpen? maar als ik het nu moest schrijven, zou de titel zijn: Hoe kan ik geholpen worden?'

Hij vertelde dat het overgave vergde, om hulp-behoevend te zijn. Om je te moeten laten helpen. Om afhankelijk te zijn, zowel financieel als mentaal als fysiek. Het was een louterende ervaring, en hij zag het als een geschenk van het universum. De gevaarlijke koppeling
Ineens kreeg ik een schok en zag ik het heel duidelijk: ik had mijn eigenwaarde gekoppeld aan onafhankelijkheid. Met andere woorden: als ik iets alleen deed, als ik anderen hielp, als ik bijdroeg, dan was ik waardevol. Als ik hulp nodig had, als ik niet bijdroeg, dan was ik dat niet. 

Maar dit is een gevaarlijke koppeling – want daarmee houd ik niet alleen steun en hulp tegen in mijn leven, maar word ik waardeloos zodra ik hulp-behoevend word en niet meer kan bijdragen. 

Die koppeling zit niet alleen in mijn hoofd, zag ik, maar in de hele maatschappij. De wereld op je schouders
Maar ergens in ons leven zijn we allemaal afhankelijk en hebben we allemaal hulp nodig. Misschien is het goed om dat een keer toe te geven. Om niet altijd maar in de zend- en hulpstand te staan. Om het niet allemaal alleen te hoeven doen. Om niet de wereld op je schouders te hoeven dragen.

Maar vooral ook, om ons te realiseren dat je niet minder waard bent, of minder waardevol, als je moet leunen en steunen. Daar zijn de affirmaties van deze maand voor bedoeld. 


Soms is het zelfs iemand's Zielsmissie om hulp-behoevend te zijn! Daar maakte ik deze video over: 
https://www.palaysia.com/zielsmissie/demoeilijkstezielsmissie.html

 
 
Dit krijg je van mij voor noppes:

Affirmation Maker
t.w.v. € 9,99

Stel je eigen affirmaties samen met deze magneten van Engelse woorden! Plak ze op je koelkast of je magneetbord zodat je je affirmaties telkens weer tegenkomt. Je kunt natuurlijk ook gewoon de losse woorden opplakken :-) 

Creëer eindeloos veel affirmaties, zoals: I cherish my children, I surrender to love, I choose meditation, I release my dreams to the universe, I align with abundance, en nog veel meer!

Bestel nu kosteloos op https://www.sunshineforthesoul.com/engelstalig/affirmation-maker

Let op: deze aanbieding is geldig t/m 7 september of zolang de voorraad strekt, en maximaal 1 stuk per persoon.

Je krijgt de Affirmation Maker helemaal voor niets, we vragen je wel om een bijdrage in de verzendkosten. Bestel je voor meer dan 17,99 dan betalen wij ook je verzendkosten (binnen Nederland)!
 

, onze voorouders zeiden het al: vele handen maken licht werk. Vroeger, voor kapitalisme langzaam maar zeker de standaard werd in de maatschappij, werkten we in communities. We hielpen elkaar bij de oogst, en lieten ons geholpen worden – want we wisten, je kunt het niet alleen. Daarom ben je eigen pas écht waardevol, wanneer je je láát steunen.  


Onthoud: gedachten zijn krachten.

Edith Hagenaar
Heb een heerlijke, heelrijke maand, 
 

Aedith Hagenaar 
https://www.sunshineforthesoul.com

***** reach for the stars * surrender to the flow of life * love to the fullest ***** P.S. NIEUW in ons assortiment:
2 gelinieerde notitieschriften, gevuld met 26 affirmaties - nu met korting en een éxtra cadeautje!


Maak je keuze:
I can do it, voor het geven van een boost aan je zelfvertrouwen en eigenwaarde
The wealth of Source, voor het creëren van een mind set van rijkdom en overvloed

Profiteer van de introductie-aanbieding, bestel nu: 
https://www.sunshineforthesoul.com/positief-denken-affirmaties


De rijkdom van de aarde bewaar je het beste zo:
Flower of Life biologische voedings-bewaar-doekjes https://www.palaysia.com/the-empress-kitchen/


"Ik ben zeer te spreken over de organic food wraps. Ideaal om een aangebroken ananas mee in te pakken of om een porseleinen bakje af te dekken.
Het eten blijft langer vers, lijkt wel!
Ik ben er blij mee en geef ze ook graag cadeau." 
–Wendy
(En inderdaad, het eten blijft langer vers dankzij de anti-bacteriologische werking van de bijenwas!)


Ben je hongerig naar iets wat jouw persoonlijke ontwikkeling versnelt?
Zoek op onderwerp:

 

Ontdek je Zielsmissie

https://www.sunshineforthesoul.com/boek/zielsmissie
P.P.S. Stuur deze e-mail gerust door aan anderen als je denkt dat ze het waarderen, maar wel in zijn geheel met alle links en mijn naam! Abonneer op de Affirmatie van de Maand kan via https://www.palaysia.com/affirmatie/
 


P.P.P.S. Waardeer je mijn werk?  Misschien vind je het leuk om dan eens rond te kijken tussen de boeken en cd's die ik gemaakt heb: https://www.sunshineforthesoul.com/edith-hagenaar
of bekijk de interviews met mij op https://www.palaysia.com/edithhagenaar/
of snuffel eens door de vele inspirerende boeken, cd's, dvd's, cadeautjes, kaartsets en stenen op https://www.sunshineforthesoul.com 


Reacties? Vragen? Mail me gerust, ik lees alles, maar ben niet altijd in staat (direct) te antwoorden door de hoeveelheid mails!

Copyright alle teksten: © Edith Hagenaar
 
 
 
In mijn hoofd is alleen nog plaats voor positieve, levenskracht versterkende gedachten. Ik maak nu de stap om mijn leven te veranderen door mijn gedachten te veranderen.


Jan Benninghstraat 11
Amstelveen Noord-Holland 1181SB
NETHERLANDS


Unsubscribe   |   Change Subscriber Options