Affirmatie van de Maand augustus 2020

Published: Sun, 08/02/20

Wat jou van het Leven vandaan houdt, en de grootste onveiligheid die er bestaat, daarover lees je in deze Affirmatie van de Maand.


Gedachten zijn krachten - Aedith Hagenaar

Lieve ,

Hier is jouw affirmatie voor de maand augustus:



Ik ben veilig.




Korte uitleg: Eén van de meest krachtige affirmaties is het simpele: 'Ik ben veilig.'

Maar is het wel veilig om deze affirmatie te gebruiken?

Roept 'ie geen schijnveiligheid op, gaan we ons niet onverantwoord en overmoedig gedragen alleen maar omdat we denken dat we veilig zijn?

Nee. Dat gedrag gebeurt alleen, als we veiligheid willen bezweren en afdwingen. Als we onbewust leven. Als we negeren dat we diep in ons wel angst hebben en ons onveilig voelen. 

Een staat
Als we ons bewust de overtuiging eigen maken dat we altijd veilig zijn, zal ons onbewust gedrag daar op aansluiten. En, geleid door ons hogere zelf, precies dátgene doen wat ons veilig houdt.  

'Ik ben veilig' is een staat van zijn, waar je aan moet werken om die te bereiken – en te behouden. Neem van mij aan: het is een heerlijke staat om in te verkeren. 

Waar het je van vandaan houdt
Als we daarentegen steeds blijven denken dat we onveilig zijn, dan zal ons onbewust gedrag dáár op aansluiten, en worden we door onze angst geleid. Dan zijn we onveilig, want we zijn voortdurend op onze hoede, argwanend, teruggetrokken, paniekerig en we vermijden dingen die ons misschien juist plezier hadden gebracht. 'Ik ben onveilig' is een staat van zijn, die niet noodzakelijkerwijs ongeluk oproept, maar jou wel vandaan houdt van Leven. 




Mijn staat van zijn bepaalt wat ik in mijn leven ervaar.



In een staat van zijn waarin je je volledig veilig voelt, stoot je dingen (of mensen) die onveilig zijn voor je af, en trek je dingen (en mensen) die veilig voor je zijn aan. 


 
Vakantie LeesTips:

 


Omgekeerd

Ook zeer geschikt voor tieners

'Een geweldig boek dat ons herinnert aan de dingen die een verschil maken.' –Diana Cooper


 


Alles voor Liefde

Bevrijd je ziel zodat ze kan Leven!

'Het lezen van dit boek is een geschenk aan jezelf.' –Sonia Choquette

 


De wet der resonantie in de praktijk

Leer de 77 regels om te manifesteren, nu met 5 euro korting

Bijna uitverkocht!


Alle drie deze boeken leren je elk op hun eigen manier,
die staat van zijn van veiligheid te bereiken.
 

 

, wat is nou échte veiligheid? Echte veiligheid is een inside job, en bevindt zich alleen in ons hoofd wanneer we in staat zijn om álle twijfels het zwijgen op te leggen. Elke twijfel is een aantasting van je veiligheid – want je valt jezelf van binnen aan, en er bestaat geen grotere onveiligheid dan dat

Onthoud: gedachten zijn krachten.

Edith Hagenaar
Heb een heerlijke, heelrijke maand, 
 

Aedith Hagenaar 
https://www.sunshineforthesoul.com

***** reach for the stars * surrender to the flow of life * love to the fullest ***** 




P.S. 
Weet jij hoe je jezelf beschermt tegen energie van buitenaf? Bekijk hier een filmpje van Pierre Franckh waarin hij dat uitlegt:   



 

P.P.S. Wil jij ook persoonlijk met mij werken, bijvoorbeeld aan jouw gevoel van veiligheid? Ook met anderhalve meter afstand, op een prachtige locatie in het Amsterdamse Bos:
Manifestatie-sessie
Coaching sessie
Manuscript & Boekmanifestatie sessie 



P.P.S. Stuur deze e-mail gerust door aan anderen als je denkt dat ze het waarderen, maar wel in zijn geheel met alle links en mijn naam! Abonneer op de Affirmatie van de Maand kan via https://www.palaysia.com/affirmatie/

 


P.P.P.S. Waardeer je mijn werk?  Misschien vind je het leuk om dan eens rond te kijken tussen de boeken en cd's die ik gemaakt heb: https://www.sunshineforthesoul.com/edith-hagenaar
of bekijk de interviews met mij op https://www.palaysia.com/edithhagenaar/
of snuffel eens door de vele inspirerende boeken, cd's, dvd's, cadeautjes, kaartsets en stenen op https://www.sunshineforthesoul.com 






Reacties? Vragen? Mail me gerust, ik lees alles, maar ben niet altijd in staat (direct) te antwoorden door de hoeveelheid mails!

Copyright alle teksten: Edith Hagenaar