Marmotte Arrangementen 2017

Published: Thu, 09/29/16

Info over Cyclo's & Granfondo's

Hoi ,

Heb jij een mooi fietsseizoen achter de rug? Misschien zit de Marmotte 2016 nog vers in je geheugen of heb je zelfs meegedaan met de eerste editie van de Marmotte in de Pyreneeën. Na veel enthousiaste reacties worden de fietsplannen voor 2017 alweer volop gemaakt. In deze editie lees je meer over ons Marmotte Alpes arrangement voor 2017, dit is nu te boeken. Je bent direct zeker van deelname. Nieuw is dat La Marmotte op zondag wordt verreden en niet op zaterdag. Volgens organisatie Sportcommunication gaat de publieke inschrijving begin november van start. Houd hun websites dus vanaf nu goed in de gaten als je je via deze manier wilt inschrijven. Ook voor de Marmotte Pyreneeën bieden we in 2017 natuurlijk weer een pakket. Hierover meer in onze volgende update.


Marmotte Alpen Arrangement 2017
Wil je graag snel zeker zijn van een inschrijving voor La Marmotte? Kijk dan eens naar ons arrangement. Inschrijving voor La Marmotte, accommodatie en maaltijden zijn direct geregeld. Bovendien krijg je persoonlijke bevoorradingservice tijdens La Marmotte (geen tijdverlies onderweg en je eigen voeding). Lees hier reviews van eerdere edities. Vanaf nu te boeken.

Marmotte winnen, een droom waargemaakt
Kenny Nijssen wint Marmotte 2016
Kenny Nijssen Leverde deze zomer een absolute topprestatie door La Marmotte 2016 in de Alpen op zijn naam te schrijven. Lees ons verslag op deze pagina.
Mooier nog is het verhaal van vader Frank Nijssen te lezen hoe Kenny erop was gebrand om de Marmotte op zijn naam te schrijven. En last, but not least beschrijft en vergelijkt Erik Dijkstra zijn Marmotte deelnames in 1985 en 2016.




Fiets ze!
Robert - Marmottecyclo.nl
 









Deze e-mail is naar je verzonden, omdat je je hebt ingeschreven op marmottecyclo.nl om tips over fietsen en het rijden van cyclosportiven te ontvangen.
Je inschrijvingsinformatie:


Deze e-mail is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. MarmotteCyclo.nl is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze informatie. Aan de inhoud van deze e-mail kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Wij streven er naar om correcte en actuele informatie te geven, maar kunnen helaas niet garanderen dat alle informatie altijd juist is. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.