Luister naar je hart! E-zine yoga4you.nl

Published: Fri, 08/14/15

YOGA4YOU.nl Amersfoort E-zine

Beste ,

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een nieuwsbrief maakte.
Dat heeft zo zijn redenen. Mijn leven stond een beetje op zijn kop; in positieve zin:) Veranderingen kunnen soms heel snel gaan. En als iets goed voelt en de stroom is er, dan is het ook heerlijk om erin mee te bewegen.
 
Al gaan veranderingen vaak niet zomaar. Met vallen en opstaan werk je processen door. Soms worstel je, soms geniet je. Het zijn leermomenten voor je leven!


Yogabeoefening heeft me geholpen bij wat ik mocht meemaken en wat ik nog ga ervaren.
Ik hoop jullie te blijven inspireren met yogalessen en artikelen.

In deze e-zine vind je het artikel `het omarmen van je buik`

 
Het omarmen van je buik
 

Iedere maand schrijf ik een blog artikel en vandaag stuur ik je het artikel over het omarmen van je buik toe. Eerdere artikelen vind je op:  

http://yoga4youamersfoort.wordpress.com/ 

- Je buik omarmen, het lijkt zo gemakkelijk!

In je buik kun je soms emoties, krampen, een opgeblazen gevoel, temperatuurschommelingen ervaren. Herken je het gevoel van rommelende darmen? En als je een binnenvetter bent dan herken je vast een gevoel alsof er een klomp in je maag ligt [] -


»Lees hier het artikel met de bijpassende oefening!


Of lees het artikel over leven vanuit je hart!

  - Alles is energie. Energie heeft een trilling. Zo ook de aarde. En deze trilling van de aarde is stijgende. Dit betekent dat onze trilling omhoog gaat wat je kunt merken aan je lichaam en emoties.[] -

 Lees hier het gehele artikel

 
Nieuwsflits 1!
Vanaf 24 augustus start het nieuwe lesseizoen van Yoga4you!
 

De lessen vinden plaats in de wijk Nieuwland Amersfoort!
Om half 8 en om 21 uur! Wees welkom!

 
Nieuwsflits 2 
 

13 juli mocht ik voor de Fontys Hogeschool een workshop Tai Chi verzorgen. Tijdens mijn opleiding bij Samsara in Bilthoven heb ik niet alleen les in yoga gekregen maar ook in Chi Neng Chi Gong. In latere jaren heb ik diverse bijscholingen gevolgd in deze vorm van Tai Chi omdat ik het vooral 's avonds voor het slapen gaan als heel prettig heb ervaren.

Chi Neng Qigong is een helende bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Deze Chinese bewegingsleer is bekend en geliefd vanwege zijn schoonheid en effectiviteit. De eenvoudige oefeningen stimuleren je levensenergie en maken dat je ontspannen en krachtig in het middelpunt van je eigen leven staat. Dan valt alles op z'n plaats en kun je de regie nemen over je eigen energie op alle levensgebieden; fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel.

In de wekelijkse yogalessen die ik mag verzorgen, komen geregeld Tai Chi bewegingen voor. Bewegingen die als heel meditatief ervaren worden.

De deelnemers van de workshop waren enthousiast. Kijk voor reacties op http://www.yoga4business.nl/yoga4businestestimonial.htm

   
 
Nieuwsflits 3 E-book Rust in je hoofd
 

Ik beloofde je in een vorige nieuwsbrief dat mijn E-book Rust in je hoofd klaar zou zijn. Niets is minder waar. Een boek schrijven is best een klus en ook een E-book is dat. Het blijft op mijn To-do lijstje staan. Ik zal je berichten als het zo ver is.

Wil je nu een gratis E-book met 35 tips voor minder stress en meer energie? Klik hier om het E-book te ontvangen.

 
Nieuwsflits 4 Prijsvraag
 

Sinds kort is er een nieuw yogablad op de markt. Het OMmagazine. Een magazine met leuke artikelen, achtergrond informatie en oefeningen.
Ik verloot het blad onder de lezers van deze nieuwsbrief. Wil je het blad graag lezen? Geef dan een reply op deze nieuwsbrief waarin je aangeeft kans te willen maken op het Om Magazine.

Interesse?
 
 
Ken jij collega's/familie/vrienden met rug/schouder/ stress gerelateerde klachten die geïnteresseerd zouden kunnen zijn in tips, yogales of yogaproducten
 
Deel deze mail! Ik waardeer het zeer:) 
 
Op meer ontspannen momenten!
Fijne zomer!
 
      Hartelijke groet,
        YOGA4YOU.nl 
 
 

        Els Demoed
        06 40 50 29 55
        [email protected]
        www.yoga4you.nl

Als yogadocent is mijn intentie vrouwen van 40+  met o.a. stress/rug-/ schouderpijn te leren omgaan zodat hun gevoel van vitaliteit en welzijn toeneemt en ze gemakkelijker in slaap vallen. Op meer ontspannende momenten! 

 Je hebt deze mail ontvangen omdat je eerder informatie hebt opgevraagd/ of contact hebt gehad.

Wil je de E-zine niet langer ontvangen. Uitschrijven doe je eenvoudig hieronder.

 Uitschrijven? Klik hier.