Wil jij ook beter slapen, minder last van je rug hebben? Deze nieuwsbrief bevat tips.

Published: Wed, 08/08/18

Nieuwsbrief YOGA4YOU

Beste ,

Graag breng ik je op de hoogte van de activiteiten van YOGA4YOU.nl. In deze nieuwsbrief het bericht over de nieuwe leslocatie in Nieuwland, een yoga serie voor de rug op YouTube, een recept voor een heerlijke frisse smoothie, een rustgevende affirmatie, de privacyverklaring. Ik wens je veel leesplezier. 

 
Yogaserie voor de rug
 

Een paar weken geleden heb ik een yogaserie op YouTube gezet. Een serie die eenvoudig is maar met een uitwerking voor je rug. Je maakt hiermee de rug soepel wat effect heeft op je vitaliteitsgevoel....
In de komende tijd zal je zien dat ik ook andere yogadocenten zal volgen via een afspeellijst zodat jij, als je op YouTube zit, eenvoudig deze video's kunt bekijken. Je kunt, als je wilt, me eenvoudig volgen door je je gratis te abonneren op het yoga4you YouTube kanaal. Veel kijkplezier!


Yoga serie stofzuigerkat variant
 
 
Nieuwe locatie in Nieuwland
 

Het is denk ik al weer zo'n 7 jaar dat ik les heb mogen geven in boerderij Sneul in de wijk Nieuwland. Jammer genoeg heeft de eigenaar besloten om zijn woning met deel te verkopen. Daarom zullen vanaf september 2018 de yogalessen op een nieuwe locatie plaats gaan vinden. Na wat speurwerk en telefoontjes her en der en een tip, kwam ik uit bij dit gebouw. Het is de locatie van de scoutingclub St. Ansfridus. In een mooie groene omgeving, rustig op een eiland in de wijk gelegen, heel bijzonder, denk ik dat we de komende jaren vanuit deze locatie fijne yogalessen kunnen bieden. De locatie ligt vlakbij de Bunschoterstraat aan de Steur 1 in de wijk Nieuwland.

Heb je interesse in een moment voor jezelf, even bijkomen van je beslommeringen, wil je leren omgaan met je fysieke beperking van dit moment en wil je handvaten krijgen om te ontstressen? Er is nog plaats om half 8 en om 21 uur. De les duurt ca. 1 uur en 10 minuten. Voor meer informatie kijk eens op mijn site bij "veel gestelde vragen":

www.yoga4you.nl/veel-gestelde-vragen/
 
 
Smoothie time?
 

Als je vandaag hebt gewerkt, of zoals ik geklust hebt, dan lus je vast wel iets fris. Misschien kies je dan voor water. Ik heb munt in de tuin en aardbeien en dat doe ik graag in een sapkan gevuld met water, wat ik dan vervolgens een tijdje in de koelkast zet. En dan heb je voor de gehele dag heerlijk fris water met een geurtje en een smaakje.

Maar een smoothie vind ik zelf ook altijd heerlijk na mijn werk.
Deze keer een frisse smoothie met komkommer en venkel o.a. 

Lees  hier meer
 
 
Affirmatie
 

Ook al is het zulk mooi weer, toch kan er bij jouw spanning zijn omdat het op je werk niet lekker loopt, of omdat je mantelzorger bent en je je zorgen maakt of omdat je kind niet lekker in zijn vel zit en je blijft maar tobben waardoor je slecht kan inslapen. Bij deze zorgen kan de volgende affirmatie, die je telkens herhaalt als je merkt dat je aan het tobben bent, je wellicht ondersteunen en je weer terugbrengen in je kracht:

"Ook dit gaat weer voorbij" of 

"Ik beheers mijn gevoelens en kies ervoor me vredig te voelen ongeacht wat er gebeurt"

"Ik hoef niets" of

"Ik heb het contact met mijn bron, mijn ziel, mijn hart kwijtgeraakt. Ik roep ze op om terug te keren"

In de yogalessen van komende seizoen zal ik aandacht besteden aan diverse affirmaties. Ik heb meerdere kaartensets die we gebruiken tijdens de les. Elke keer is het weer een verassing welke kaart je trekt en het bijzondere is dan dat het kaartje precies past bij wat op dat moment in je leven speelt. (Ik trok een kaartje in de één na laatste les die aangaf dat ik vertrouwen moest hebben dat het probleem dat er was werd opgelost. Op dat moment had ik nog steeds geen geschikte locatie gevonden. In die week erop kreeg ik contact met de scoutingclub en was de nieuwe locatie binnen een week geregeld). Super blij en dankbaar!

 
Avg wetgeving
 

Zoals je in de media hebt kunnen lezen is vanaf 25 mei jl. de AVG wetgeving van kracht. Ik wil je hierbij informeren dat jouw gegevens bij mij veilig zijn en niet aan derden worden verkocht.

Je kunt de privacyverklaring van yoga4you.nl hier lezen.

Je hebt je ooit ingeschreven op deze nieuwsbrief omdat je deelnemer was aan mijn lessen of je kind heeft deelgenomen aan kinderyoga-lessen of je wilde op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Yoga4you. Mocht je geen interesse meer hebben in deze nieuwsbrief, onder aan bevindt zich een knop waarmee je je eenvoudig kunt uitschrijven.

 
Wil je een moment voor jezelf?
 
Er is nog plek op maandagavond!
Wees welkom! Vrijblijvend kun je 4 proeflessen volgen.
De deelnemers van de yogalessen vertellen mij regelmatig dat ze het verschil merken als ze een keer niet kunnen komen. Ze merken dat ze terugvallen in hun oude patroon, slechter slapen, stijver zijn, fysieke klachten komen.
Lees meer hier
Wil jij ook een moment voor je zelf en even geen hectiek? Bel/app me gerust.
 
Ken je vrienden/vriendinnen die     geïnteresseerd zouden kunnen zijn in yoga? 
 
Deel deze mail! Ik waardeer het zeer:) 
 
Op meer ontspannen momenten voor jou!
       


        Hartelijke groet,
        YOGA4YOU
 
 
 

        Els Demoed
        06 40 50 29 55
        [email protected]
        www.yoga4you.nl

 

        Leslocatie: Steur 1

   

Als yogadocent is mijn intentie vrouwen van 40+  met o.a.stress/rug-/ schouderpijn te leren omgaan​ zodat hun gevoel van vitaliteit en welzijn toeneemt. Ik wens jou veel ontspannende momenten toe! 

 Uitschrijven? Klik hier.